kvalita jídla

Hodnocení těchto vlastností potravin, včetně chuti, vzhledu, obsahu živin a množství mikrobiálních a chemického znečištění.

Kód deskriptoru: J01.576.423.850.730

Technologie, průmysl a zemědělství
J01.576 - průmysl
J01.576.423.850.100 - analýza potravin
J01.576.423.850.600 - potraviny - balení
J01.576.423.850.700 - potraviny - uchovávání
J01.576.423.850.730 - kvalita jídla
J01.576.423.850.730.500 - bezpečnost potravin
J01.576.423.850.730.750 - nutriční hodnota
Zdravotní péče
N06.850.135 - úrazy a nehody
N06.850.160 - přenašečství
N06.850.275 - vymýcení nemoci
N06.850.290 - propuknutí nemoci
N06.850.295 - nemoc - zdroje
N06.850.360 - léky - kontaminace
N06.850.376 - náhlé příhody
N06.850.392 - endemické nemoci
N06.850.601 - kvalita jídla
N06.850.601.500 - bezpečnost potravin
N06.850.601.750 - nutriční hodnota
N06.850.670 - hygiena
N06.850.725 - poškození pacienta
N06.850.810 - hygiena záření
N06.850.860 - sanitace

Zpět na MeSH strom


Autorská práva pro českou verzi tezauru Medical Subject Headings patří Národní lékařské knihovně.

pletení a háčkování