systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů

Systém řízení bezpečnosti (ve zkratce HACCP) platí hlavně pro potravinářský průmysl. Jedná se o analýzu a řízení biologických, chemických a fyzikálních rizik, od výroby surovin, zadávání veřejných zakázek a nakládání s nimi, k výrobě, distribuci a spotřebě hotových výrobků.

Kód deskriptoru: J01.576.423.850.730.500.750

Technologie, průmysl a zemědělství
J01.576 - průmysl
J01.576.423.850.730 - kvalita jídla
J01.576.423.850.730.500 - bezpečnost potravin
J01.576.423.850.730.500.249 - potraviny - kontaminace
J01.576.423.850.730.500.500 - potraviny - kontrola
J01.576.423.850.730.500.750 - systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů
Zdravotní péče
N04.452.884.249 - systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů
N06.850.135 - úrazy a nehody
N06.850.135.060 - úrazy - prevence
N06.850.135.060.075 - bezpečnost
N06.850.135.060.075.199 - chemická bezpečnost
N06.850.135.060.075.299 - systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů
N06.850.135.060.075.349 - poškození pacienta
N06.850.135.060.075.399 - bezpečnost pacientů
N06.850.135.060.075.800 - řízení bezpečnosti
N06.850.601 - kvalita jídla
N06.850.601.500 - bezpečnost potravin
N06.850.601.500.249 - potraviny - kontaminace
N06.850.601.500.500 - potraviny - kontrola
N06.850.601.500.750 - systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů

Zpět na MeSH strom


Autorská práva pro českou verzi tezauru Medical Subject Headings patří Národní lékařské knihovně.

pletení a háčkování