zeleninové proteiny

Proteiny, které jsou přítomny nebo izolované z rostlin nebo rostlinných produktů používaných jako potravina. Koncept se odlišuje od rostlinných bílkovin, které odkazuje na non-dietní proteiny z rostlin.

Kód deskriptoru: D12.776.256.920

Chemikálie a léčiva
D12.776 - proteiny
D12.776.256 - dietní proteiny
D12.776.256.317 - vaječné proteiny dietní
D12.776.256.626 - mléčné proteiny
D12.776.256.920 - zeleninové proteiny
D12.776.765 - rostlinné proteiny
D12.776.765.149 - Arabidopsis - proteiny
D12.776.765.199 - proteiny chloroplastové
D12.776.765.249 - protein DEFICIENS
D12.776.765.319 - ferredoxiny
D12.776.765.342 - florigen
D12.776.765.365 - faktory vázající G-box
D12.776.765.500 - leghemoglobin
D12.776.765.537 - periplazmatické proteiny
D12.776.765.593 - fotoreceptory rostlinné
D12.776.765.650 - fykokyanin
D12.776.765.665 - fykoerythrin
D12.776.765.675 - fytochrom
D12.776.765.678 - rostlinné lektiny
D12.776.765.680 - plastokyanin
D12.776.765.741 - sójové boby - proteiny
D12.776.765.836 - zeleninové proteiny
Technologie, průmysl a zemědělství
J02.500 - potraviny
J02.500.428 - dietní proteiny
J02.500.428.317 - vaječné proteiny dietní
J02.500.428.626 - mléčné proteiny
J02.500.428.920 - zeleninové proteiny
J02.500.850 - zelenina
J02.500.850.100 - Allium
J02.500.850.150 - Brassica
J02.500.850.175 - Capsicum
J02.500.850.237 - čekanka
J02.500.850.243 - pažitka
J02.500.850.250 - Cucumis sativus
J02.500.850.311 - Daucus carota
J02.500.850.500 - Fabaceae
J02.500.850.525 - salát (hlávkový)
J02.500.850.533 - Lycopersicon esculentum
J02.500.850.537 - hořčice (rostlina)
J02.500.850.700 - Rheum
J02.500.850.750 - šalotka
J02.500.850.790 - Solanum tuberosum
J02.500.850.800 - Spinacia oleracea
J02.500.850.900 - zeleninové proteiny

Zpět na MeSH strom


Autorská práva pro českou verzi tezauru Medical Subject Headings patří Národní lékařské knihovně.

pletení a háčkování