potravinářská parazitologie

Přítomnost parazitů v potravinách a potravinářských výrobků. Za přítomnosti bakterií, virů, hub a v potravinách, potravinářské mikrobiologie je k dispozici.

Kód deskriptoru: H01.158.273.688.500

Obory a povolání
H01.158.273 - biologie
H01.158.273.688 - parazitologie
H01.158.273.688.500 - potravinářská parazitologie
Technologie, průmysl a zemědělství
J01.576 - průmysl
J01.576.423.850.730 - kvalita jídla
J01.576.423.850.730.500 - bezpečnost potravin
J01.576.423.850.730.500.249 - potraviny - kontaminace
J01.576.423.850.730.500.249.250 - potraviny - kontaminace radioaktivní
J01.576.423.850.730.500.249.300 - potravinářská mikrobiologie
J01.576.423.850.730.500.249.650 - potravinářská parazitologie
Zdravotní péče
N06.850.460.400 - potraviny - kontaminace
N06.850.460.400.300 - potravinářská mikrobiologie
N06.850.460.400.650 - potravinářská parazitologie
N06.850.601 - kvalita jídla
N06.850.601.500 - bezpečnost potravin
N06.850.601.500.249 - potraviny - kontaminace
N06.850.601.500.249.250 - potraviny - kontaminace radioaktivní
N06.850.601.500.249.300 - potravinářská mikrobiologie
N06.850.601.500.249.650 - potravinářská parazitologie

Zpět na MeSH strom


Autorská práva pro českou verzi tezauru Medical Subject Headings patří Národní lékařské knihovně.

pletení a háčkování